Bij Pentola Westelbeers organiseren wij door het seizoen heen diverse evenementen. Al deze evenementen staan hieronder beschreven in de agenda. Van muziekfeest op het plein tot het uitzenden van diverse sportwedstrijden bij Pentola Westlbeers moet je zijn!

Wij werken ook nauw samen met de recreatiecommissie die actief is op Capfun Westelbeers. Voor het volledige programma dat de recreatiecommissie organiseert klik hier. Dit varieert van knutsel ochtenden tot grote evenementen zoals Rakelstock en de Fancyfair. Heb je een vraag? Loop gerust bij ons binnen.

Zondag 29 maart, 15:00 – 19:00 uur

We gaan er dit jaar een gezellig feest van maken op Capfun Westelbeers. We starten op zondag 29 maart vanaf 15:00 uur het seizoen op met DJ Fery van Gestel achter de knoppen. Tevens bieden wij de vaste gasten de mogelijkheid om de drankmunten van 2019 nog bij ons in te leveren.

Zondag 4 april, 08:10 uur

LIVE op groot scherm de Formule 1 van Vietnam. Geniet tijdens de race van een heerlijk ontbijt voor slechts € 9,95 p.p.. Minimaal 25 inschrijvingen.

Zondag 19 april, 08:10 uur

LIVE op groot scherm de Formule 1 van China. Geniet tijdens de race van een heerlijk ontbijt voor slechts € 9,95 p.p.. Minimaal 25 inschrijvingen.

Copyright 2020 Pentola | Site by: Questo